برگزاری دفاع اولین دانشجوی دکتری پژوهش محور در رشته مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی

۰۲ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۸ کد : ۷۹۰۵ اخبار و رویدادها
جلسه دفاع از رساله دکتری آقای رامین کرمی دانشجوی رشته مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی با عنوان " مدل سازی عددی و بررسی آزمایشگاهی بهبود فرآیند ذخیره­سازی انرژی گرمایی در مبدل­های حرارتی حاوی ماده تغییر فاز دهنده " تحت راهنمایی جناب آقای دکتر بابک کامکاری و با حضور داروان خارجی آقایان دکتر سالاریان و دکتر وهابی و داوارن داخلی آقایان دکتر صدر واقفی و دکتر موسوی محمدی برگزار گردید. این تحقیق در دو بخش ساخت نمونه آزمایشگاهی و شبیه سازی کامپیوتری انجام گرفته است و نتایج آن تا به حال در برخی از معتبرترین مجلات تخصصی انتشارات Elsevier به چاپ رسیده است: مجله Energy Conversion and Management با ضریب تاثیر (IF) ۸.۲ و JCR ۲.۲% و مجله Applied Thermal Engineering با ضریب تاثیر (IF) ۸.۲ و JCR ۹.۷% . با افزایش شدت گرمایش کره زمین در سال های اخیر و توجه محققین و صنایع به استفاده از منابع انرژی تجدید پذیر، بکارگیری تکنیک­هایی جهت کاهش اختلاف بین میزان تولید و تقاضای انرژی به عنوان چالشی اساسی مطرح شده است. به عنوان یکی از راهکارهای موثر در این رابطه به کارگیری سیستم­های ذخیره کننده انرژی نهان توسط مواد تغییر فاز دهنده در دهه اخیر مورد توجه محققین قرار گرفته است. در این تحقیق نیز با هدف بهبود عملکرد این سیستم­ها، ساختاری نوین جهت افزایش نرخ ذخیره سازی انرژی توسط مبدل­های پوسته – لوله ای به کارگرفته شد. از این مبدل­ها می­توان جهت ذخیره سازی انرژی در سیستم­های حرارتی خورشیدی استفاده نمود.