درخشش دانشجویان دانشکده فنی-مهندسی و علوم پایه در استارتاپ ویکند خودروهای آینده

۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۳ کد : ۶۸۵۵ اخبار و رویدادها
بیست‌‌و‌هفتمین رویداد استارت‌آپی حمل و نقلی شو با محوریت خودروهای آینده در تاریخ ۱۳ الی ۱۵ بهمن ماه سال جاری همزمان با اولین نمایشگاه و همایش ملی خودروهای آینده، با همکاری و حمایت مالی ستاد توسعه فناوری و حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با حضور مدیر عامل سازمان مدیریت صنعتی، مدیر عامل شرکت مپنا، ریاست ستاد توسعه فناوری و حوزه فضایی،رئیس اندیشکده سیاست گذاری مجمع تشخیص مصلحت نظام، مدیران شرکت های دانش بنیان و جمعی از مسئولین و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در محل سالن همایش های سازمان مدیریت صنعتی برگزار گردید. در این رویداد استارت آپی ۹۰ شرکت کننده حضور یافتند که از بین ۴۰ ایده مطرح شده در روز اول، پس از داوری مرحله اول ۱۱ ایده برتر انتخاب گردید و در ادامه تیم سازی شکل گرفت و فرآیند مسابقه در طی سه روز انجام شد. در ۲۷ امین رویداد استارتاپی حمل و نقلی شو، جناب آقای دکتر رامین طهرانی (معاونت محترم پژوهش و فناوری واحد)،جناب آقای دکتر محمدرضا قصری (ریاست محترم دانشکده فنی -مهندسی و علوم پایه)، جناب آقای دکتر علی شهابی (مسئول برگزاری رویداد)، سرکار خانم دکتر مریم قلی زاده (دبیر اجرایی رویداد)، جناب آقای دکتر فواد مهاجری، جناب آقای دکتر محمد حسین رشیدی، سرکار خانم دکتر فروغ ادهمی، سرکار خانم دکتر اعظم طالبیان، سرکار خانم دکتر سیما حبیبی و جناب آقای مهندس محسن یکه فلاح از دانشکده فنی - مهندسی و علوم پایه حضور داشتند. شایان ذکر است که جمعی از دانشجویان کارشناسی رشته های شیمی، زیست شناسی و عمران و همچنین تعدادی از دانشجویان دکتری شیمی کاربردی نیز در این رویداد شرکت کردند و توانستند رتبه های برتر را کسب نمایند. تیم های برتر بیست و هفتمین رویداد استارت آپی به شرح ذیل می باشد: تیم اول هیربد: مهدی ابراهیم طالب آبادی (ایده پرداز)، فاطمه ماهری، حسین فلاح، نوید صالحی، علی شهاب زاده و غزاله قربانی . تیم دوم آلگاسوز: فرنام معنوی (ایده پرداز)، حسن طرح ساز، کیاناز کیان ارثی، الیسا فرج پور و طلوع مستنط. تیم سوم فیلی نو: شیما مهدوی (ایده پرداز)، عماد سرلک و مهدی میکائیلی. همراه با این رویداد استارت آپی کارگاه های متنوع و همچنین نخستین نمایشگاه ملی خودروهای برقی در ایران برگزار شد و خودروها و موتورسیکلت‌های برقی هیبریدی به معرض نمایش درآمدند که بیش از ۱۲۰۰ بازدید کننده عمومی داشت.
درخشش دانشجویان دانشکده فنی-مهندسی و علوم پایه در استارتاپ ویکند خودروهای آینده