برگزاری همایش رازی کردن شیمیست های ناراضی

۰۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۷:۳۴ کد : ۶۸۰۲ اخبار و رویدادها
همایش رازی کردن شیمیست های ناراضی به همت مسئولین دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه، اعضای هیات علمی گروه شیمی و انجمن علمی- دانشجویی شیمی با حضور دکتر موید حسینی صدر مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت، دکتر سید محمد میرزاده حسینی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر رامین محمد علی طهرانی معاون پژوهش و فناوری، دکتر امیر احمری نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر محمد رضا قصری رئیس دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه، دکتر اشرف شاه ولایتی مدیر گروه شیمی، جمعی از روسای دانشکده ها، مدیران گروه ، اعضای هیات علمی گروه شیمی و دانشجویان شیمی در سالن خوارزمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار گردید. در این مراسم، آقای دکتر موید حسینی، آقای دکتر قصری، خانم دکتر شاه ولایتی و خانم دکتر فرحبخش برای حضار محترم سخنرانی کوتاهی ارائه نمودند. همچنین آقای دکتر یوسفی با انجام آزمایشهای شیمی، جذابیت این رشته را به معرض نمایش گذاشتند. در این همایش، موسیقی زنده نیز توسط دانشجویان محترم اجرا شد.
برگزاری همایش رازی کردن شیمیست های ناراضی