برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته شیمی با جمعی از مسئولین دانشگاه

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۳ کد : ۶۶۶۴ اخبار و رویدادها
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته شیمی با  جمعی از مسئولین دانشگاه

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه شیمی با محوریت بیان گزیده­ای از قوانین آموزشی و پژوهشی و آشنایی با شرکت­های دانش بنیان و مراکز رشد و فناوری و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان،  در روز پنج شنبه مورخ 14/09/98 با حضور جمعی از مسئولین حوزه­های مختلف و تعداد کثیری از دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار گردید. در ابتدای جلسه خانم دکتر شاه ولایتی  مدیر گروه شیمی) ضمن خوش آمدگویی و معرفی مسئولین حاضر در جلسه ، مختصری در خصوص هدف برگزاری جلسه توضیحاتی ارائه کردند.

سپس آقای دکتر قصری (رئیس دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه) ،  ضمن تشکر از حضور نمایندگان حوزه­ های مختلف و خوش آمدگویی به اعضای حاضر در جلسه، در خصوص اهمیت مقطع تحصیلات تکمیلی و آینده روشن این دانشجویان صحبت کردند و از ایشان خواستند که مسائل و مشکلات موجود را بیان کنند تا برای حل آنها پیگیرهای لازم، هرچه سریعتر انجام  گیرد. در ادامه ایشان عنوان کردند، تمام تلاش مسئولین دانشگاه جلب رضایت دانشجویان و بالا بردن کیفیت آموزش و پژوهش است که انشالله با برگزاری چنین جلساتی روز به روز به اهداف دانشگاه نزدیکتر شویم.

در ادامه آقای دکتر نعمتیان  (مدیر کل آموزش)، در خصوص مجموعه قوانین و مقررات آموزشی با توجه به سال ورودی، چارت و سرفصل درسی، نحوه انتخاب واحد و تمدید پایان نامه، سنوات تحصیلی، بخشنامه خلاء تحصیلی و ... مواردی را مطرح نمودند.

سپس آقای دکتر میرزاده (معاونت توسعه مدیریت و منابع)، نیز بیان داشتند که حوزه اداری مالی یک حوزه پشتیبان است که دانشجویان با دو بخش آن در ارتباطند. 1) حوزه حسابداری دانشجویی و 2) حوزه صندوق رفاه . ایشان دسته های مختلف وام دانشجویی (وام وزارت علوم، وام بانک ملی، وام بانک مهر و وام از بودجه دانشگاه) را نام بردند و در خصوص هر یک توضیحاتی ارائه نمودند.

آقای دکتر نجف پور (مدیر برنامه ریزی و امور دانش بنیان) و آقای دکتر پازوکی (مدیر مرکز رشد و فناوری) نیز به ترتیب ضمن معرفی کامل حوزه خود به دانشجویان، در ارتباط با برگزاری دوره های آموزش های مهارتی، نحوه ثبت شرکت­های دانش بنیان، هسته فناور، واحد فناور  و ... توضیحات لازم را ارائه نمودند.

در ادامه خانم دکتر قلی زاده ( رئیس پژوهش دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه)، نیز در خصوص ایجاد ارتباط قوی­تر دانشجویان تحصیلات تکمیلی با حوزه پژوهش دانشکده در قالب موارد متعددی چون برگزاری سخنرانی­های هفتگی دانشجویان تحصیلات تکمیلی، برگزاری کارگاه­های مورد نیاز دانشجویان، بازدید از کارخانجات صنعتی بمنظور ارتباط بیشتر دانشگاه و صنعت و همچنین عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و استفاده از مزایای آن و ... توضیحاتی بیان داشتند.

در پایان، دانشجویان محترم سوالاتی در ارتباط با حوزه های مختلف مالی، آموزشی، پژوهشی و ...  (دریافت وام، ثبت نام در سامانه پژوهشیار، برگزاری کارگاه مهارتی مورد نیاز، زمانبر بودن تعمیرات دستگاههای آزمایشگاه و....) مطرح نمودند که نمایندگان حوزه ها پاسخگوی سوالات بودند.