برگزاری سومین دوره مسابقات ملی ACM بهمن ماه ۱۳۹۶

۲۰ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۰۰ کد خبر : ۴۳۵۴ اخبار
برگزاری سومین دوره مسابقات ملی ACM  بهمن ماه ۱۳۹۶

به گزارش روابط  عمومی واطلاع رسانی دانشگاه، سومین دوره مسابقات ملی برنامه نویسی ACM در سطح دانشجویی ودانش آموزی در بهمن ماه ۱۳۹۶ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی برگزار خواهد شد.

مسابقات بین‌المللیACM   همه ساله از سوی انجمن ماشین‌های محاسب و با پشتیبانی شرکتهای بزرگی چون IBM، به عنوان یکی از مهمترین و معتبرترین مسابقات برنامه‌نویسی در سطج جهان برگزار می‌گردد. تیمهای شرکت کننده در این مسابقات، دانشجویان دانشگاه‌های سرتاسر جهان هستند.  این مسابقات در بخش دانش آموزی نیز برگزار می گردد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(شهرری) اولین دوره این مسابقات را در دانشکده صفاییه و در مقطع کاردانی برگزار نمود و در سال بعد این مسابقات به طور گسترده ای در سطح دانشگاه برگزار شد و 31 تیم متشکل از رشته های کامپیوتر، برق و مکانیک با یکدیگر به مسابقه پرداختند و با انتخاب 10 تیم برتر مسابقه اصلی بعد از برگزاری جلسات توجیهی در 26 اردیبهشت 1396 در دانشکده فنی توسط گروه کامپیوتر و انجمن علمی این گروه برگزار گردید. و در نهایت  سومین دوره این مسابقات در بهمن ماه سال جاری با دعوت از دانشگاه ها و مدارس مختلف در دو سطح دانشجویی و دانش آموزی برگزار می گردد.

لطفا برای ثبت نام به اتاق انجمن کامپیوتر در طبقه سوم دانشکده فنی مراجعه کنید .

زمان ثبت نام: 20 دی تا 5 بهمن

آدرس سایت:WWW.ACM-YADEGAR.IR

شماره تلفن جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:

آقای آرش قپانوری: 09393933113

خانم فاطمه رضایی: 09101801310