اخبار

زمانبندی فعالیت دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه در بازه ۱۸ خرداد ۹۹ لغایت۲۲ خرداد ۹۹ جدید

زمانبندی فعالیت روزانه دانشکده در تاریخ ۱۸ خرداد لغایت ۲۲ خرداد بشرح زیر میباشد. یکشنبه مورخ ۹۹/۰۳/۱۸ از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۳:۳۰ دوشنبه مورخ ۹۹/۰۳/۱۹ از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۹:۳۰ سه شنبه مورخ ۹۹/۰۳/۲۰ از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۳:۳۰ چهارشنبه مورخ ۹۹/۰۳/۲۱ از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۹:۳۰ پنج شنبه مورخ ۹۹/۰۳/۲۲ از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۳:۳۰

برگزاری دفاع پروپوزال دانشجوی دکتری شیمی آلی بصورت مجازی

جلسه دفاع از پروپوزال خانم علی بخشی، دانشجوی دکتری دانشکده فنی - مهندسی و علوم پایه در رشته شیمی آلی در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه سال جاری به جهت رعایت طرح فاصله گذاری اجتماعی بصورت مجازی و از طریق سامانه مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری به آدرس majazi.iausr.ac.ir برگزار گردید. در این جلسه اساتید راهنما (خانم دکتر شاه ولایتی و خانم دکتر رنجبر)، استاد مشاور (خانم دکتر ششمانی)، یکی از داوران داخلی (آقای دکتر نجف پور) و ناظر تحصیلات تکمیلی ( خانم دکتر قلی زاده) حضور یافته و سایر داوران داخلی و خارجی (خانم دکتر حکمتی، خانم دکتر حبیبی و خانم دکتر حاجی آقابابایی) بصورت مجازی در جلسه شرکت داشتند و به بحث، بررسی و داوری پروپوزال ارائه شده پرداختند.

سومین گردهمایی دانشجویی رشته عمران و نقشه برداری

سومین گردهمایی دانشجویی دانشجویان رشته مهندسی عمران و نقشه برداری در تاریخ ۱۳ آذر ماه برگزار گردید. در این مراسم که با حضور دکتر فواد مهاجری، مدیر امور دانشجویان بین الملل، دکتر محمد حسین رشیدی، مدیر گروه عمران و نقشه برداری، دکترعلی شهابی، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد ، دکتر مریم قلی زاده آرشتی، رئیس پژوهش دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه و جمعی از اساتید و کارشناسان رشته عمران و نقشه برداری همراه بود، پس از انجام چند سخنرانی مختصر، از مدیر گروه و کارشناس سابق گروه عمران و نقشه برداری (دکتر فواد مهاجری و خانم صائب) و همچنین نفرات برتر این رشته تقدیر بعمل آمد.

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه شیمی

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی گروه شیمی میرساند، جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته شیمی با حضور ریاست محترم دانشکده، جمعی از اساتید محترم گروه شیمی و نمایندگانی از حوزه های مختلف آموزش، پژوهش، مالی، مرکز دانش بنیان، مرکز رشد و فناوری و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد، در تاریخ ۹۸/۰۹/۱۴ ساعت ۱۶ الی ۱۷:۳۰ در اتاق دفاع دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه برگزار خواهد شد.

گردهمایی دانشجویان ورودی جدید مهر ماه ۱۳۹۸ گروه زیست شناسی

گردهمایی دانشجویان رشته زیست شناسی ورودی جدید مهر ماه ۹۸ با حضور جمعی از مسئولین دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه، مدیر گروه و اعضای هیات علمی گروه زسیت شناسی، مدیر مرکز رشد واحدهای فناور، مدیر برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان و جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه در تاریخ ۴ آذر ماه ۱۳۹۸ برگزار شد. در این مراسم دانشجویان ورودی جدید طی چند سخنرانی توسط اساتید محترم با قوانین آموزشی و پژوهشی رشته خود و همچنین با انجمن های علمی و دانشجویی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و مراکز رشد و دانش بنیان آشنا شدند.

برگزاری کارگاه توجیهی EPT ویژه دانشجویان دکتری

کارگاه توجیهی زبان EPT ویژه دانشجویان دکتری در روز پنج شنبه ۲۳ آبان از ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ در اتاق دفاع دانشکده فنی علوم پایه برگزار شد. در این کارگاه پس از خوش آمدگویی خانم دکتر شاه ولایتی مدیر گروه شیمی، سرکار خانم شبنم علی بخشی در مورد جزییات EPT، قسمتهای مهم آن و بارم بندی هر قسمت، رفرنسهای مفید و معتبر و چگونگی آماده شدن برای امتحان ماهانه EPT را توضیح دادند سپس آقای دکتر یوسفی راهکارهای مهم و میانبر برای یادگیری آسان زبان و موفقیت در آزمون EPT را ارائه نمودند.